blog

Inapoi la bookMAG.ro
Despre noi
Contact
Motive pentru care citim

     "Poate ca nu sunt zile ale copilariei mai intens traite decat cele pe care aveam impresia ca le-am abandonat fara a le fi trait, cele pe care le-am petrecut in compania unei carti bune". - Marcel Proust

     Sunt nenumarate motive pentru care toti ar trebui sa citim. S-au facut si se fac in continuare studii care sa ne raspunda la intrebarea: "De ce e important sa citim?". Fiecare avem un alt motiv pentru care citim, dar unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care ti le poate oferi orice lectura este aceea ca, indiferent de cartea pe care alegi sa o citesti, la finalul acesteia te vei simti intodeauna mai bogat. 

     E stiut faptul ca cititul ne imbunatateste in primul rand vocabularul, dar ne dezvolta si creativitatea. Contactul cu alte lumi, culturi si timpuri este un exercitiu continuu de creativitate si imaginatie. Cartile sunt o sursa bogata de informatii. Uneori ele ne ofera informatii utile si sfaturi pretioase pe care le putem aplica in viata de zi cu zi. Important este sa alegi cartea potrivita.

     Cartile sunt surse excelente de recreere si reprezinta un mod prielnic de a evada din cotidian. Citeste cartile care iti plac, cele care iti trezesc curiozitatea sau pe cele din care stii ca vei avea ceva de invatat. Cu siguranta sunt mult mai multe motive pentru care merita sa citim si mai important este sa nu renuntam niciodata la asta.

    Suntem siguri ca v-am trezit interesul, asa ca nu ezitati sa aruncati un ochi pe magazinul nostru online. Pe bookMAG.ro avem o oferta foarte variata de carti atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *